Koçtaş’ın beş para etmez hizmeti

Küçücük sokak arası dükkanlar koskoca kurumsal firmalardan daha iyi hizmet verebiliyorlar.Nasıl böyle oluyor valla bende anlamıyorum.

Koçtaş’tan iki adet ürün aldım.Ürünlerine söyleyecek lafım yok, orjinal ürün satıyorlar.Beni sinirlendiren nakliye ve müşteri hizmetleri.Hele birde İphone uygulamaları var ki aman Yarabbi ben hayatımda böyle amatörce hazırlanmış bir uygulama görmedim.Bir şeye bakana kadar göbeğim çatladı.Mesela zar zor ağır aksak bir ürüne bakıyorsunuz, geri gelme tuşu yok 🙂 Başladığınız yere geri gelmek için her şeyi sil baştan tekrarlamanız gerekiyor.

İki adet ürün aldım demiştim.Ürünleri aynı anda aldım ama birer gün arayla geldiler 🙂 Ne komik değil mi?

Kargo geldi ürünün biri yok.

– Nerede kardeş diğer ürünüm?

– Yok Kİ

– Yok ki mi, YOk ki mi 🙂

Bir gün sonra diğer ürünümü aynı kargocu kardeşimiz aynı adrese getirdi.Zaman kaybı,giden mazot,İstanbul trafiğini bedavadan kilitleme,evde haybeye yere yeniden kargo beklemek dolayısıyla bir yere kıpırdayamamak filan falan.Bir adet beyinsiz herifin yaptığı hata görüyorsunuz değil mi zincirleme oluşlar halinde nelere sirayet ediyor…

Müşteri hizmetleri tam anlamıyla facia; telesekreter “5.sıradasınız” diyor aradan 15 dakika geçiyor sıralamamda herhangi bir değişikli yok! Gene aynı ses “5.sıradasınız” Fazla bir şey söylemeye gerek var mı ?