
Metro Turizm bilindiği gibi Türkiye’nin en büyük insan taşıma şirketidir.Nereye gitseniz bir metro acentasını görmeniz mümkündür.Diğer otobüs firmalarının metro’nun yarısı kadar insan taşıdığını sanmıyorum.
Metro tartışmasız kendi dalında bir numara…Ama bizim ülkede nedense fazla talep gören bir “şey” giderek hizmet kalitesini düşürmeye başlıyor…Popüler ve bir numara olmak hizmet aşkını daha fazla tetiklemesi gereken bir özellik olması gerekirken bunun tam aksi şeyler sadır olmaya başlıyor; örneğin insanları hayvan yerine koymak….
Metro turizm bana göre kazandığı parayı hiç hak etmiyor.Şehir dışına çıkmak için tam 2,5 saat istanbul içinde bütün servis noktalarını dolaşmak ve 2,5 saat sonra istanbul’dan çıkış yapmak…Ve indiğin yerde saatlerce servis bekleme kepazeliği şikayetlerimden sadece bir kaçı.